Een job bij vzw Martine Van Camp?

Verspreid over diverse locaties staan we met ongeveer 130 medewerkers in voor de ondersteuning van ruim 200 cliënten. Regelmatig hebben we dan ook vacatures voor verschillende functies. Er zijn vooral vacatures voor begeleidend personeel. 

Een job bij vzw Martine Van Camp?

Ben jij een gedreven en enthousiast persoon die de zorgsector genegen is en die respectvol handelen, een vlotte samenwerking en een professionele attitude belangrijk vindt? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. 

Raadpleeg onze vacatures onder andere via www.vdab.be. Wij zijn ook lid van het samenwerkingsverband tRede. Op www.trede.be vind je alle vacatures van de deelnemende 12 organisaties.

Spreekt onze organisatie je aan en lijkt het je wel wat om voor ons te werken? Dan kan je ook steeds spontaan solliciteren. Stuur je motivatiebrief met cv naar jobs@martinevancamp.be

Werken bij Martine van Camp

Raadpleeg onze huidige vacatures hieronder: 

We zoeken ook gemotiveerde vrijwilligers die zich willen engageren :

 

Stages

De knepen van het vak leren als stagiair

Volg je een studierichting in de zorg? Dan kan je bij ons terecht voor zowel korte als lange stageperiodes. Verschillende opleidingen en disciplines vormen de ideale basis voor een functie bij onze organisatie, zowel begeleidend als ondersteunend. Denken we maar aan orthopedagoog, verpleegkundigen, begeleiders, administratie, logistiek, enz.

Wil je je leerkansen volop benutten en onze werking in al zijn facetten leren kennen? Vraag dan een stageplaats aan bij onze personeelsdienst via personeelsdienst@martinevancamp.beOnze stageplaatsen zijn eveneens gepubliceerd op de website www.trede.be.

Als stagiair krijg je een aangepast onthaal en werk je onder de supervisie van een van onze medewerkers die fungeert als jouw stagementor. 

Wil je ons helpen als vrijwilliger? 

Wij zijn steeds op zoek naar helpende handen die onze werking een warm hart toedragen. Aangezien onze werking heel uitgebreid en divers is, horen we graag wat jouw talenten en interesses zijn. Zo kunnen wij jou een taak toebedelen die je op het lijf geschreven is. 

Als vrijwilliger bij  Martine Van Camp maak je deel uit van ons vrijwilligersnetwerk en word je goed ondersteund. Je krijgt een mentor waarbij je steeds terecht kan met al je vragen en we organiseren regelmatig vormingen en bijeenkomsten waaraan je kan deelnemen. Elk jaar hebben we ook onze vrijwilligersdag, die we altijd afronden met een lunch. 

Wil je graag vrijwilliger worden bij Martine Van Camp? Contacteer Erik Coninx via erikconinx@martinevancamp.be 

Vrijwilliger bij Martine van Camp

Ik ben Sara. Ik werk sinds februari 2004 binnen Martine Van Camp. Ik ben toen gestart in het dagcentrum aan de Turnhoutsebaan als begeleidster. Het begeleiden van activiteiten is een heel leuke job met veel afwisseling. Je kan er echt je eigen creativiteit in kwijt.
Sinds 2010 werk ik als afdelingsverantwoordelijke in het dagcentrum in de Speelhofstraat. Hier sta ik in voor het organisatorische aspect van een dagcentrum.  Het werken met onze gasten en mijn collega’s zorgt er  elke dag voor dat ik met de glimlach kom werken. 
 

Sara N.
Afdelingsverantwoordelijke dagcentrum Speelhofstraat