In de kijker

Alle laatste nieuws en updates van vzw Martine Van Camp.

Jaarverslag2019

Jaarverslag 2019

donderdag 28 mei 2020

In 2019 hebben we weer hard gewerkt en er is veel gebeurd. Om jullie op de hoogte te houden, hebben we ook dit jaar alles in een mooi en overzichtelijk verslag gegoten. Jaarverslag 2019

corona virus

Mogen wij even uw aandacht, in deze rare corona-tijd?

donderdag 9 april 2020

Wij vragen het beleefd, omdat wij ons niet graag opdringen. Maar we vragen het toch ook met aandrang. Want wij hebben een beetje verdriet. We voelen ons een beetje vergeten...

Wij zijn de mensen met een verstandelijke beperking, en soms met autisme.
Wij zijn erg blij dat er veel aandacht komt voor de oudere mensen. Want sommigen zijn onze ouders, of onze oma’s en opa’s. Sommigen hebben dementie. Wij zijn blij dat er veel aandacht komt voor de dokters en verplegers, want zij zorgen voor onze gezondheid.

corona

Coronavirus: maatregelen binnen MVC

donderdag 19 maart 2020

De Belgische regering heeft bijkomende maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het virus heeft een enorme impact op de samenleving, maar ook op onze werking binnen Vzw Martine Van Camp.

Project Poels

Lions Club Diest schiet VZW Martine van Camp te hulp

zondag 15 maart 2020

Martine Van Camp wil een nieuw dagcentrum bouwen … zonder subsidies. Lions Club Diest schiet te hulp en belooft om 20 jaar lang 60.000 euro – jaarlijks – bijeen te brengen door kledinginzamelacties, eendjeskoersen en schenkingen.

Heb je een zorgvraag of extra ondersteuning nodig?

Samen met jou gaan we op zoek naar de oplossing die helemaal bij je past. Je kan hiervoor rekenen op een volledige trajectbegeleiding en opvolging. 

Zorg aanvragen