Logeren met de ondersteuning die je nodig hebt.

Zoek je voor een korte periode een plaats om even te logeren? Martine Van Camp heeft een viertal logeerplaatsen met een verschillende begeleidingsintensiteit. De vraag naar een logeerplaats kan zich stellen als je ouders, familie of de mantelzorger even de zorg niet op zich kan nemen door bijvoorbeeld vakantie. Als je overweegt om te wonen in een voorziening, kan dit ook een eerste kennismaking zijn.

Voor wie? 

Meerderjarige personen met een beperking die ingeschreven zijn bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) of personen die beschikken over een persoonsvolgend budget. 

Wat?

Afhankelijk van de ondersteuning en begeleiding die de cliënt nodig heeft, reserveren we een van onze logeerkamers. De gespecialiseerde zorg is telkens inbegrepen. 
Overdag kan de logé deelnemen aan de dagcentrumactiviteiten of zijn bestaande dagbesteding aanhouden. 

Waar?

Onze beschikbare logeerplaatsen zijn: 

  • Centrale campus (Turnhoutsebaan 57 – 3294 Molenstede): 2 logeerplaatsen met nachtbegeleiding 
  • Woning Schoonberg (A. Nihoulstraat 163E – 3270 Scherpenheuvel): 1 logeerplaats met nachtbegeleiding
  • Woning Begijnhof (H. Geeststraat 21 – 3290 Diest): 1 logeerplaats zonder nachtbegeleiding

Praktisch

Omwille van het beperkt aantal plaatsen, is een goede planning noodzakelijk. Dien dan ook tijdig (minimum twee weken vooraf) een aanvraag in bij onze sociale dienst via 013 35 22 08 of kennismaking@martinevancamp.be

Ons zorgaanbod altijd bij de hand?

Download de folder

Heb je een zorgvraag of extra ondersteuning nodig?

Samen met jou gaan we op zoek naar de oplossing die helemaal bij je past. Je kan hiervoor rekenen op een volledige trajectbegeleiding en opvolging. 

Zorg aanvragen